مقدمه:
كنجاله گوار حاصل جدا سازي قسمت هاي پروتئيني دانه گوار در پروسه فرآوري دانه گوار ميباشد.
كنجاله گوار MP : اين نوع كنجاله گوار شامل قسمت پروتئيني دانه (Germ) به همراه پوسته و فيبر دانه (Hull) ميباشد.همچنين ذرات كوچك گام (Endosperm) دانه نيز در آن موجود ميباشد. رنگ اين نوع كنجاله گوار سبز مايل به قهوه اي ميباشد.پروتئين در اين نوع كنجاله حدود 51-48 درصد ميباشد
كاربرد:
میزان پروتئین کنجاله گوار بالا بوده و ساختاراسید آمینه آن از وضعیت مطلوبی برخوردار است .میزان انرژی آن متوسط بوده و از نظر مواد معدنی به خصوص فسفر و منیزیم در حد خوبی قرار دارد. کنجاله گوار تلخ مزه بوده و خوش خوراکی آن اندک است.
آنالیز | استاندارد | آنالیز | استاندارد |
---|---|---|---|
ماده خشک | 92.00 | نشاسته | 3.00 |
پروتئین خام | 40.00 | قند | 3.00 |
الیاف خام | 12.00 | فسفر کل | 0.60 |
روغن(EE) | 5.00 | ال لیزین | --- |
فسفر قابل استفاده | --- | لیزین کل | 0.70 |
DCP | 36.00 | متیونین | 0.50 |
MER | 12.10 | متیونین+سیستئین | --- |
MEP | --- | ترئونین | 1.20 |
خاکستر | 5.10 | دی ال متیونین | --- |
گونه های مختلف | درصد | گونه های مختلف | درصد |
---|---|---|---|
گوساله | 0.00% | جوجه | 0.00% |
گاو شیری | 7.50% | جوجه گوشتی | 0.00% |
گاو گوشتی | 7.50% | طیور والد | 2.50% |
بره | 0.00% | تخم گذار | 2.50% |
میش | 5.00% | جیره پایانی | 5.00% |
شیرخوارگی | 0.005 | جیره رشد | 2.50% |
جایگزین شونده شیر | 0.005 |