internalMaster

كنجاله گوار

كنجاله گوار

مقدمه:

كنجاله گوار حاصل جدا سازي قسمت هاي پروتئيني دانه گوار در پروسه فرآوري دانه گوار مي­باشد.
كنجاله گوار MP : اين نوع كنجاله گوار شامل قسمت پروتئيني دانه (Germ) به همراه پوسته و فيبر دانه (Hull) مي­باشد.همچنين ذرات كوچك گام (Endosperm) دانه نيز در آن موجود مي­باشد. رنگ اين نوع كنجاله گوار سبز مايل به قهوه اي مي­باشد.پروتئين در اين نوع كنجاله حدود 51-48 درصد مي­باشد

 

كاربرد:

میزان پروتئین کنجاله گوار بالا بوده و ساختاراسید آمینه آن از وضعیت مطلوبی برخوردار است .میزان انرژی آن متوسط بوده و از نظر مواد معدنی به خصوص فسفر و منیزیم در حد خوبی قرار دارد. کنجاله گوار تلخ مزه بوده و خوش خوراکی آن اندک است.

 

آنالیز : گوار کشور : جنوب آمريكا و آمريكاي جنوبي و هندوستان و پاكستان رنگ : پودر يا كيك قهوهاي تيره تا پودر سبز
آنالیزاستانداردآنالیزاستاندارد
ماده خشک  92.00 نشاسته  3.00
پروتئین خام  40.00 قند  3.00
الیاف خام  12.00 فسفر کل  0.60
روغن(EE)  5.00 ال لیزین  ---
فسفر قابل استفاده  --- لیزین کل  0.70
DCP  36.00 متیونین  0.50
MER  12.10 متیونین+سیستئین  ---
MEP --- ترئونین  1.20
خاکستر  5.10 دی ال متیونین  ---
جیره : كنجاله گوار
گونه های مختلفدرصدگونه های مختلفدرصد
گوساله  0.00% جوجه  0.00%
گاو شیری  7.50% جوجه گوشتی  0.00%
گاو گوشتی  7.50% طیور والد  2.50%
بره  0.00% تخم گذار  2.50%
میش  5.00% جیره پایانی  5.00%
شیرخوارگی  0.005 جیره رشد  2.50%
جایگزین شونده شیر  0.005    

 

کلمات کلیدی
بازدید 2137
نویسنده