پيشينه كشت پنبه به منظور تهيه پارچه و لباس به 50 سال قبل مي رسد . فرودوت تاريخ نويس يوناني از اين محصول به نام درخت يَشم در هندوستان نام برده است. برخي مبدا كشف پنبه را آسيا و گروهي افريقا مي دانند.خوراك تخم پنبه معمولا به عنوان محصولي با ۱۴ % پروتئين شناخته مي شود. پنبه دانه مي تواند امروزه به دليل كيفيت مناسب و اقتصادي سهم بسزايي در جيره نشخواركنندگان داشته باشد و در جيره طيوربه صورت كنترل شده مورد استفاده قرارگيرد.
آنالیز : پنبه دانه کشور : آمريكا و روسيه و چين و هندوستان و برزيل رنگ : خوراكي اليافي و روغني قهوه اي تا زرد
آنالیز | استاندارد | آنالیز | استاندارد |
ماده خشک |
95.00 |
نشاسته |
1.50 |
پروتئین خام |
24.00 |
قند |
6.50 |
الیاف خام |
27.00 |
فسفر کل |
0.74 |
روغن(EE) |
20.10 |
ال لیزین |
--- |
فسفر قابل استفاده |
0.30 |
لیزین کل |
1.60 |
DCP |
18.50 |
متیونین |
0.60 |
MER |
15.00 |
متیونین+سیستئین |
1.50 |
MEP |
9.70 |
ترئونین |
1.30 |
خاکستر |
|
دی ال متیونین |
0.14 |
جیره :پنبه دانه
گونه های مختلف | درصد | گونه های مختلف | درصد |
گوساله |
5.00% |
جوجه |
0.00% |
گاو شیری |
15.00% |
جوجه گوشتی |
0.00% |
گاو گوشتی |
20.00% |
طیور والد |
0.00% |
بره |
5.00% |
تخم گذار |
0.00% |
میش |
--- |
جیره پایانی |
2.50% |
شیرخوارگی |
0.00% |
جیره رشد |
0.00% |
جایگزین شونده شیر |
0.00% |
|
|