internalMaster

پنبه دانه

پنبه دانه

پيشينه كشت پنبه به منظور تهيه پارچه و لباس به 50 سال قبل مي رسد . فرودوت تاريخ نويس يوناني از اين محصول به نام درخت يَشم در هندوستان نام برده است. برخي مبدا كشف پنبه را آسيا و گروهي افريقا مي دانند.خوراك تخم پنبه معمولا به عنوان محصولي با ۱۴ % پروتئين شناخته مي شود. پنبه دانه مي تواند امروزه به دليل كيفيت مناسب و اقتصادي سهم بسزايي در جيره نشخواركنندگان داشته باشد و در جيره طيوربه صورت كنترل شده مورد استفاده قرارگيرد.

آنالیز : پنبه دانه کشور : آمريكا و روسيه و چين و هندوستان و برزيل  رنگ : خوراكي اليافي و روغني قهوه اي تا زرد
آنالیزاستانداردآنالیزاستاندارد
ماده خشک  95.00 نشاسته  1.50
پروتئین خام  24.00 قند  6.50
الیاف خام  27.00 فسفر کل  0.74
روغن(EE)  20.10 ال لیزین  ---
فسفر قابل استفاده  0.30 لیزین کل  1.60
DCP  18.50 متیونین  0.60
MER  15.00 متیونین+سیستئین  1.50
MEP  9.70 ترئونین  1.30
خاکستر   دی ال متیونین  0.14
جیره :پنبه دانه
گونه های مختلفدرصدگونه های مختلفدرصد
گوساله  5.00% جوجه  0.00%
گاو شیری  15.00% جوجه گوشتی  0.00%
گاو گوشتی  20.00% طیور والد  0.00%
بره  5.00% تخم گذار  0.00%
میش  --- جیره پایانی  2.50%
شیرخوارگی  0.00% جیره رشد  0.00%
جایگزین شونده شیر  0.00%    
کلمات کلیدی
بازدید 2578
نویسنده