روغن استخراج شده از دانههای سویا یکی از مهمترین انواع روغنها است. روغن سویا حاوی اسید لینولئیک بسیار بالایی می باشد است و به همین دلیل از آن نمیتوان برای تهیه روغن سرخ کردنی استفاده کرد. دانه سويا از لحاظ اسيد آمينه ميتونين نسبت به كنجد فقير است اما از لحاظ اسيد آمينه ليزين در سطح بالايي قرار دارد سويا بيش از ساير دانه ها به پروتئين حيواني شباهت دارد. روغن سويا 49 درصد لينولئيك اسيد و 25 درصد اسيداولئيك دارد. ميزان پروتئين دانه سويا بسيار بيشتر از ساير دانه هاي روغني است. ميزان پروتئين سويا دو برابر ساير دانه هاي روغني است و البته درصد روغن آن نيز از ساير دانه هاي روغني رايج كمتر است وجود پروتئين زياد سویا سبب شده است كه كنجاله روغن كشيده شده آن براي تغذيه دام و طیور بسيار مناسب باشد.
آنالیز | استاندارد | آنالیز | استاندارد |
---|---|---|---|
ماده خشک | 99.50 | نشاسته | 0.00 |
پروتئین خام | 0.00 | قند | 0.00 |
الیاف خام | 0.00 | فسفر کل | 0.00 |
روغن(EE) | 98.70 | ال لیزین | 0.00 |
فسفر قابل استفاده | لیزین کل | 0.00 | |
DCP | 0.00 | متیونین | 0.00 |
MER | 36.00 | متیونین+سیستئین | 0.00 |
MEP | 37.00 | ترئونین | 0.00 |
خاکستر | 0.50 | دی ال متیونین | 0.00 |
گونه های مختلف | درصد | گونه های مختلف | درصد |
---|---|---|---|
گوساله | 2.50% | جوجه | 2.50% |
گاو شیری | 2.50% | جوجه گوشتی | 2.50% |
گاو گوشتی | 2.50% | طیور والد | 2.50% |
بره | 2.50% | تخم گذار | 2.50% |
میش | 2.50% | جیره پایانی | 2.50% |
شیرخوارگی | 2.50% | جیره رشد | 2.505 |
جایگزین شونده شیر | 2.50% |