internalMaster

روغن سويا

روغن سويا

 روغن استخراج شده از دانه‌های سویا یکی از مهم‌ترین انواع روغنها است. روغن سویا حاوی اسید لینولئیک بسیار بالایی می باشد است و به همین دلیل از آن نمی‌توان برای تهیه روغن سرخ کردنی استفاده کرد. دانه سويا از لحاظ اسيد آمينه ميتونين نسبت به كنجد فقير است اما از لحاظ اسيد آمينه ليزين در سطح بالايي قرار دارد سويا بيش از ساير دانه ها به پروتئين حيواني شباهت دارد. روغن سويا  49 درصد لينولئيك اسيد و 25 درصد اسيداولئيك دارد. ميزان پروتئين دانه سويا بسيار بيشتر از ساير دانه هاي روغني است. ميزان پروتئين سويا دو برابر ساير دانه هاي روغني است و البته درصد روغن آن نيز از ساير دانه هاي روغني رايج كمتر است وجود پروتئين زياد سویا سبب شده است كه كنجاله روغن كشيده شده آن براي تغذيه دام و طیور بسيار مناسب باشد.

 

آنالیز : روغن سويا  کشور : .اروپا و آمريكا و آمريكاي مركزي  رنگ : مايه شفاف به رنگ نارنجي و قهوه اي
آنالیزاستانداردآنالیزاستاندارد
ماده خشک  99.50 نشاسته  0.00
پروتئین خام  0.00 قند  0.00
الیاف خام  0.00 فسفر کل  0.00
روغن(EE)  98.70 ال لیزین  0.00
فسفر قابل استفاده   لیزین کل  0.00
DCP  0.00 متیونین  0.00
MER  36.00 متیونین+سیستئین  0.00
MEP  37.00 ترئونین  0.00
خاکستر  0.50 دی ال متیونین  0.00
جیره : روغن سويا
گونه های مختلفدرصدگونه های مختلفدرصد
گوساله  2.50% جوجه  2.50%
گاو شیری  2.50% جوجه گوشتی  2.50%
گاو گوشتی  2.50% طیور والد  2.50%
بره  2.50% تخم گذار  2.50%
میش  2.50% جیره پایانی  2.50%
شیرخوارگی  2.50% جیره رشد  2.505
جایگزین شونده شیر  2.50%    
کلمات کلیدی
بازدید 3358
نویسنده