کنجاله سویا یکی از فراورده های با ارزش دانه سویا است که به عنوان منبع غنی از سویا برای تغذیه دام مورد استفاده قرار می گیرد. این ماده پروتئین عمده مورد نیاز برای گاو های شیرده به ویژه در فصل زمستان را تامین می کند ومی تواند حتی به عنوان منبع غذا برای ماهی ها و حیوانات خانگی نیز استفاده شود.
كاربرد
سویا حاوی حدود 35 تا 40 درصد پروتئین و 18 تا 21 درصد چربی است وبه منظور تولید روغن و کنجاله تولید و فرایند می شود با حرارت دادن به سویا کیفیت آن بهتر شده بازدارنده تریپسین غیرفعال شده و متیونین بهتر در دسترس قرار می گیرد با وجود این می بایست دقت شود که ممکن است حرارت زیاد به لیزین و احتمالا اسیدهای آمینه ضروری دیگر صدمه رساند یا آنها را از دسترس خارج سازد.
آنالیز | استاندارد | آنالیز | استاندارد |
---|---|---|---|
ماده خشک | 88.00 | نشاسته | 4.50 |
پروتئین خام | 47.00 | قند | 10.00 |
الیاف خام | 8.20 | فسفر کل | 0.75 |
روغن(EE) | 2.00 | ال لیزین | 1.80 |
فسفر قابل استفاده | 0.60 | لیزین کل | 3.00 |
DCP | 43.00 | متیونین | 0.70 |
MER | 12.90 | متیونین+سیستئین | 1.50 |
MEP | 10.70 | ترئونین | 1.90 |
خاکستر | 7.20 | دی ال متیونین | 0.40 |
گونه های مختلف | درصد | گونه های مختلف | درصد |
---|---|---|---|
گوساله | 20.00% | جوجه | 25.00% |
گاو شیری | 35.00% | جوجه گوشتی | 30.00% |
گاو گوشتی | 35.00% | طیور والد | 35.00% |
بره | --- | تخم گذار | 35.00% |
میش | --- | جیره پایانی | 30.00% |
شیرخوارگی | 20.00% | جیره رشد | 30.00% |
جایگزین شونده شیر | 25.00% |