internalMaster

كنجاله سويا

كنجاله سويا

کنجاله سویا یکی از فراورده های با ارزش دانه سویا است که به عنوان منبع غنی از سویا برای تغذیه دام مورد استفاده قرار می گیرد. این ماده پروتئین عمده مورد نیاز برای گاو های شیرده به ویژه در فصل زمستان را تامین می کند ومی تواند حتی به عنوان منبع غذا برای ماهی ها و حیوانات خانگی نیز استفاده شود.

كاربرد

سویا حاوی حدود 35 تا 40 درصد پروتئین و 18 تا 21 درصد چربی است وبه منظور تولید روغن و کنجاله تولید و فرایند می شود با حرارت دادن به سویا کیفیت آن بهتر شده بازدارنده تریپسین غیرفعال شده و متیونین بهتر در دسترس قرار می گیرد با وجود این می بایست دقت شود که ممکن است حرارت زیاد به لیزین و احتمالا اسیدهای آمینه ضروری دیگر صدمه رساند یا آنها را از دسترس خارج سازد.

 

آنالیز : كنجاله سويا کشور : آمريكا و برزيل لوبيهاي وارداتي در برخي از كشورها مانند انگستان عمل آوري ميشود  رنگ : پودر يا پلت به رنگ زرد كم رنگ
آنالیزاستانداردآنالیزاستاندارد
ماده خشک  88.00 نشاسته  4.50
پروتئین خام  47.00 قند  10.00
الیاف خام  8.20 فسفر کل  0.75
روغن(EE)  2.00 ال لیزین  1.80
فسفر قابل استفاده  0.60 لیزین کل  3.00
DCP  43.00 متیونین  0.70
MER  12.90 متیونین+سیستئین  1.50
MEP  10.70 ترئونین  1.90
خاکستر  7.20 دی ال متیونین  0.40
جیره : كنجاله سويا
گونه های مختلفدرصدگونه های مختلفدرصد
گوساله  20.00% جوجه  25.00%
گاو شیری  35.00% جوجه گوشتی  30.00%
گاو گوشتی  35.00% طیور والد  35.00%
بره  --- تخم گذار  35.00%
میش  --- جیره پایانی  30.00%
شیرخوارگی 20.00% جیره رشد  30.00%
جایگزین شونده شیر  25.00%    
کلمات کلیدی
بازدید 4369
نویسنده