کنجاله کنجد محصولی فرعی از صنعت تولید روغن است.دانه های کنجد از گیاه کنجد حاصل شده و روغن دانه های موجود در آنها از طریق فشردن دانه ها خارج می گردد.کنجد گیاهی قائم است که در حین رشد غلاف هایی کوچک تولید می نماید که به آسانی قابل برداشت است.
کاربرد:
کنجاله کنجد دارای کلسیم زیاد بوده وچون چربی دارد انرژی زا بوده ودارای متیونین نیزمی باشد،اما لیزین آن کم است.از این محصول به طور معمول فقط در جیره حیوانات بالغ و یا مسن استفاده می شود.اگر به مدت طولانی انبار گردد ممکن است فاسد شود.
آنالیز : كنجاله كنجد کشور : آمريكاي جنوبي و اروپاي جنوبي و آفريقاو خاور ميانه و خاور دور رنگ : .پودر يا كيك قهوه اي
آنالیز | استاندارد | آنالیز | استاندارد |
---|---|---|---|
ماده خشک | 9.00 | نشاسته | --- |
پروتئین خام | 42.00 | قند | --- |
الیاف خام | 40.00 | فسفر کل | 1.40 |
روغن(EE) | 0.40 | ال لیزین | |
فسفر قابل استفاده | 0.50 | لیزین کل | 1.30 |
DCP | 38.00 | متیونین | 0.82 |
MER | 12.30 | متیونین+سیستئین | 1.60 |
MEP | 10.60 | ترئونین | 0.60 |
خاکستر | 5.00 | دی ال متیونین | --- |
گونه های مختلف | درصد | گونه های مختلف | درصد |
---|---|---|---|
گوساله | 0.00% | جوجه | 2.50% |
گاو شیری | 10.00% | جوجه گوشتی | 2.50% |
گاو گوشتی | 10.00% | طیور والد | 2.50% |
بره | 0.00% | تخم گذار | 2.50% |
میش | --- | جیره پایانی | 2.50% |
شیرخوارگی | 0.00% | جیره رشد | 2.50% |
جایگزین شونده شیر | 0.00% |