internalMaster

کنجاله کنجد

کنجاله کنجد

کنجاله کنجد محصولی فرعی از صنعت تولید روغن است.دانه های کنجد از گیاه کنجد حاصل شده و روغن دانه های موجود در آنها از طریق فشردن دانه ها خارج می گردد.کنجد گیاهی قائم است که در حین رشد غلاف هایی کوچک تولید می نماید که به آسانی قابل برداشت است.

کاربرد:

کنجاله کنجد دارای کلسیم زیاد بوده وچون چربی دارد انرژی زا بوده ودارای متیونین نیزمی باشد،اما لیزین آن کم است.از این محصول به طور معمول فقط در جیره حیوانات بالغ و یا مسن استفاده می شود.اگر به مدت طولانی انبار گردد ممکن است فاسد شود.

آنالیز : كنجاله كنجد کشور  : آمريكاي جنوبي و اروپاي جنوبي و آفريقاو خاور ميانه و خاور دور  رنگ : .پودر يا كيك قهوه اي

آنالیزاستانداردآنالیزاستاندارد
ماده خشک  9.00 نشاسته  ---
پروتئین خام  42.00 قند  ---
الیاف خام  40.00 فسفر کل  1.40
روغن(EE)  0.40 ال لیزین  
فسفر قابل استفاده  0.50 لیزین کل  1.30
DCP  38.00 متیونین  0.82
MER  12.30 متیونین+سیستئین  1.60
MEP  10.60 ترئونین  0.60
خاکستر  5.00 دی ال متیونین  ---
جیره : كنجاله كنجد
گونه های مختلفدرصدگونه های مختلفدرصد
گوساله  0.00% جوجه  2.50%
گاو شیری  10.00% جوجه گوشتی  2.50%
گاو گوشتی  10.00% طیور والد  2.50%
بره  0.00% تخم گذار  2.50%
میش  --- جیره پایانی  2.50%
شیرخوارگی  0.00% جیره رشد  2.50%
جایگزین شونده شیر  0.00%    
کلمات کلیدی
بازدید 1260
نویسنده