این مواد جهت تامین انرژی در جیره به مصرف رسیده است و از منابع مختلفی مانند لوبیای سویا ،هسته،روغن ماهی ،نخل و مشتقات آن به دست می آیند.باید توجه داشت در صورت نیاز به چربی در جیره فقط باید از روغن هایی که کیفیت بالایی دارند،استفاده نمود.
کاربرد:
میزان انرژی چربی ها حدودا سه برابر انرژی حاصل از غلات است و بنابراین استفاده از چربی ها یک روش مطلوب برای دست یابی به انرژی مورد نیاز محسوب می شود .علاوه بر تامین انرژی ، چربی ها تامین کننده اسید های چربی ضروری هستند.
آنالیز | استاندارد | آنالیز | استاندارد |
---|---|---|---|
ماده خشک | نشاسته | ||
پروتئین خام | قند | ||
الیاف خام | فسفر کل | ||
روغن(EE) | ال لیزین | ||
فسفر قابل استفاده | لیزین کل | ||
DCP | متیونین | ||
MER | متیونین+سیستئین | ||
MEP | ترئونین | ||
خاکستر | دی ال متیونین |
گونه های مختلف | درصد | گونه های مختلف | درصد |
---|---|---|---|
گوساله | 2.50% | جوجه | 5.00% |
گاو شیری | 3.00% | جوجه گوشتی | 5.00% |
گاو گوشتی | 3.00% | طیور والد | 5.00% |
بره | 2.00% | تخم گذار | 2.50% |
میش | 3.00% | جیره پایانی | 2.00% |
شیرخوارگی | 5.00% | جیره رشد | 4.00% |
جایگزین شونده شیر | 4.00% |