فرآورده فرعی روغن کشی از نارگیل است که از آن بهعنوان مکمل پروتئینی گیاهی در تغذیه دام و طیور استفاده میشود.از بافت گوشتی نارگیل های خشک شده بعد از استخراج روغن کنجاله نارگیل تولید می شود. کنجاله نارگیل دارای مقدار زیادی اسید های چرب اشباع می باشد.
کاربرد:
میزان الیاف قابل هضم در این محصول در حد مطلوبی بوده و به همین دلیل برای نشخوارکنندگان نسبت به غير نشخوارکنندگان مطلوب و خوشخوراك تر است اما برای سایر گونه دام های اهلی از خوش خوراکی اندکی برخوردار است.
آنالیز | استاندارد | آنالیز | استاندارد |
---|---|---|---|
ماده خشک |
91.00 |
نشاسته | 2.00 |
پروتئین خام | 23.00 | قند | 9.50 |
الیاف خام | 12.70 | فسفر کل | 0.53 |
روغن(EE) | 2.00 | ال لیزین | 1.10 |
فسفر قابل استفاده | 0.20 | لیزین کل | 0.65 |
DCP | 15.50 | متیونین | 0.33 |
MER | 12.60 | متیونین+سیستئین | 0.72 |
MEP | 5.80 | ترئونین | 0.75 |
خاکستر | 6.10 | دی ال متیونین | 0.35 |
گونه های مختلف | درصد | گونه های مختلف | درصد |
---|---|---|---|
گوساله | 5.00% | جوجه | 0.00% |
گاو شیری | 10.00% | جوجه گوشتی | 0.00% |
گاو گوشتی | 15.00% | طیور والد | 2.50% |
بره | --- | تخم گذار | 2.50% |
میش | --- | جیره پایانی | 5.00% |
شیرخوارگی | 0.00% | جیره رشد | 5.00% |
جایگزین شونده شیر | 0.00% |