internalMaster

کنجاله نارگیل

کنجاله نارگیل

فرآورده فرعی روغن کشی از نارگیل است که از آن به‌عنوان مکمل پروتئینی گیاهی در تغذیه دام و طیور استفاده می‌شود.از بافت گوشتی نارگیل های خشک شده بعد از استخراج روغن کنجاله نارگیل تولید می شود. کنجاله نارگیل دارای مقدار زیادی اسید های چرب اشباع می باشد.

کاربرد:

میزان الیاف قابل هضم در این محصول در حد مطلوبی بوده و به همین دلیل برای نشخوارکنندگان نسبت به غير نشخوارکنندگان مطلوب و خوشخوراك تر است اما برای سایر گونه دام های اهلی از خوش خوراکی اندکی برخوردار است.


آنالیز : كنجاله نارگيل  کشور : نواحي استوايي و فيليپين و كنيا و هندوستان و جنوب شرقي آسيا رنگ : پودر قهوه اي كم رنگ به صورت پلت يا كيك
آنالیزاستانداردآنالیزاستاندارد
ماده خشک

 91.00

نشاسته  2.00
پروتئین خام  23.00 قند  9.50
الیاف خام  12.70 فسفر کل  0.53
روغن(EE)  2.00 ال لیزین  1.10
فسفر قابل استفاده  0.20 لیزین کل  0.65
DCP  15.50 متیونین  0.33
MER  12.60 متیونین+سیستئین  0.72
MEP  5.80 ترئونین  0.75
خاکستر  6.10 دی ال متیونین  0.35
جیره : كنجاله نارگيل
گونه های مختلفدرصدگونه های مختلفدرصد
گوساله  5.00% جوجه  0.00%
گاو شیری  10.00% جوجه گوشتی  0.00%
گاو گوشتی  15.00% طیور والد  2.50%
بره  --- تخم گذار  2.50%
میش  --- جیره پایانی  5.00%
شیرخوارگی  0.00% جیره رشد  5.00%
جایگزین شونده شیر  0.00%    
کلمات کلیدی
بازدید 2076
نویسنده