کنجاله دانه نخل محصول فرعی حاصل از صنعت تولید روغن از نوعی نخل است.روغن موجود در وزن میوه نخل از طریق مکانیکی یا با استفاده از حلال استخراج شده و حتی سعی می شود تا حد ممکن پوسته سخت دانه جدا گردد. مواد باقی مانده ،کنجاله مغز دانه نخل خرما را بوجود می آورد.
کاربرد:
کنجاله دانه منبعی از انرژی و پروتئین با میزان بالایی الیاف می دهد و بیشتر با جیره نشخوار کنندگان مورد استفاده قرار می گیرد.استفاده از آن به تنهایی در جیره های نشخوار کنندگان مناسب نیست اما به منظور تحریک مصرف ،اغلب با ملاس مخلوط می گردد.میزان لیزین و سایر اسیدهای آمینه به جز متیونین در آن کم است.
آنالیز | استاندارد | آنالیز | استاندارد |
---|---|---|---|
ماده خشک | 89.00 | نشاسته | 4.00 |
پروتئین خام | 18.00 | قند | 1.75 |
الیاف خام | 17.50 | فسفر کل | 0.65 |
روغن(EE) | 8.30 | ال لیزین | 0.60 |
فسفر قابل استفاده | 0.20 | لیزین کل | 0.60 |
DCP | 14.20 | متیونین | 0.40 |
MER | 12.80 | متیونین+سیستئین | 0.70 |
MEP | 8.10 | ترئونین | 0.60 |
خاکستر | 4.50 | دی ال متیونین | 0.30 |
گونه های مختلف | درصد | گونه های مختلف | درصد |
---|---|---|---|
گوساله | 5.00% | جوجه | --- |
گاو شیری | 20.005 | جوجه گوشتی | --- |
گاو گوشتی | 20.00% | طیور والد | --- |
بره | 5.00% | تخم گذار | --- |
میش | --- | جیره پایانی | 5.00% |
شیرخوارگی | 0.00% | جیره رشد | 2.50% |
جایگزین شونده شیر | 0.55% |