internalMaster

کنجاله دانه نخل

کنجاله دانه نخل

کنجاله دانه نخل محصول فرعی حاصل از صنعت تولید روغن از نوعی نخل است.روغن موجود در وزن میوه نخل از طریق مکانیکی یا با استفاده از حلال استخراج شده و حتی سعی می شود تا حد ممکن پوسته سخت دانه جدا گردد. مواد باقی مانده ،کنجاله مغز دانه نخل خرما را بوجود می آورد.

کاربرد:

کنجاله دانه منبعی از انرژی و پروتئین با میزان بالایی الیاف می دهد و بیشتر با جیره نشخوار کنندگان مورد استفاده قرار می گیرد.استفاده از آن به تنهایی در جیره های نشخوار کنندگان مناسب نیست اما به منظور تحریک مصرف ،اغلب با ملاس مخلوط می گردد.میزان لیزین و سایر اسیدهای آمینه به جز متیونین در آن کم است.


آنالیز : كنجاله دانه نخل  کشور : آسيا و غرب آفريقا  رنگ : پودر ريگ شكل خشك به رنگ قهوه اي كم رنگ با بوي صابوني
آنالیزاستانداردآنالیزاستاندارد
ماده خشک  89.00 نشاسته  4.00
پروتئین خام  18.00 قند  1.75
الیاف خام  17.50 فسفر کل  0.65
روغن(EE)  8.30 ال لیزین  0.60
فسفر قابل استفاده  0.20 لیزین کل  0.60
DCP  14.20 متیونین  0.40
MER  12.80 متیونین+سیستئین  0.70
MEP  8.10 ترئونین  0.60
خاکستر  4.50 دی ال متیونین  0.30
جیره : كنجاله دانه نخل
گونه های مختلفدرصدگونه های مختلفدرصد
گوساله  5.00% جوجه  ---
گاو شیری  20.005 جوجه گوشتی  ---
گاو گوشتی  20.00% طیور والد  ---
بره  5.00% تخم گذار  ---
میش  --- جیره پایانی  5.00%
شیرخوارگی  0.00% جیره رشد  2.50%
جایگزین شونده شیر  0.55%    
کلمات کلیدی
بازدید 930
نویسنده