کاساوا یک ریشه غدهای مخصوص نواحی نیمه گرمسیری است که قبل از مصرف باید مورد عمل آوری قرار گیرد تا ماده سمی سیانید موجود در آن تجزیه شود. این محصول به دلیل نشاسته موجود در آن کشت می شود.محصول نهایی ممکن است بسته به روش عمل آوری به صورت پودر یا پلت تهیه شود.
کاربرد:
کاربرد کنجاله کاساوا در تغذیه دام و طیور بستگی به قابل در دسترس بودن و قیمت غلات دارد.میزان پروتئین و چربی آن کم اما میزان نشاسته آن زیاد است.پروتئین خام موجود در آن به میزان زیادی از ترکیبات ازته غیر پروتئینی تشکیل می شود. چون نشاسته موجود در آن به تدریج تجزیه می شود لذا خوراکی مناسب برای نشخوارکنندگان است.
آنالیز | استاندارد | آنالیز | استاندارد |
---|---|---|---|
ماده خشک | 87.00 | نشاسته | 71.00 |
پروتئین خام | 3.00 | قند | 3.00 |
الیاف خام | 5.00 | فسفر کل | 0.20 |
روغن(EE) | 0.60 | ال لیزین | --- |
فسفر قابل استفاده | 0.15 | لیزین کل | 0.10 |
DCP | 1.10 | متیونین | 0.50 |
MER | 13.20 | متیونین+سیستئین | 0.07 |
MEP | 14.90 | ترئونین | --- |
خاکستر | 6.20 | دی ال متیونین | --- |
گونه های مختلف | درصد | گونه های مختلف | درصد |
---|---|---|---|
گوساله | 5.00% | جوجه | 5.00% |
گاو شیری | 30.00% | جوجه گوشتی | 10.00% |
گاو گوشتی | 30.00% | طیور والد | 10.00% |
بره | 5.00% | تخم گذار | 15.00% |
میش | --- | جیره پایانی | 30.00% |
شیرخوارگی | 0.00% | جیره رشد | 15.00% |
جایگزین شونده شیر | 10.00% |