internalMaster

بقایای کاکائو

بقایای کاکائو

بقایای کاکائو از محصولات تولید شده در کارخانه روغن کشی است که به وسيله عصاره گیری از دانه های کاکائو خشک و برشته شده به دست می آید. هنگامی که تولید کاکائو بیش از حد بوده و یا کیفیت آن مطلوب نبوده محصول به صورت حبه درآمده و برای تغذیه حیوانات به فروش می رسد.

کاربرد:

میزان پروتئین آن خوب بوده اما حاوی انرژی کم و سطوح الیاف بالای آن است.بعضی از این فرآورده ها تلخ مزه هستند و از این رو استفاده از آن ها به مقادیر توصیه شده ،محدود می گردد.


آنالیز : بقاياي كاكائو  کشور :منشا دانه ها از آفريقا به ويژه نواحي غربي آفريقا و آمريكاي جنوبي است  رنگ : پورد قهوه اي درشت .
آنالیزاستانداردآنالیزاستاندارد
ماده خشک  90.00 نشاسته  11.50
پروتئین خام  18.00 قند  2.00
الیاف خام  16.00 فسفر کل  0.40
روغن(EE)  1.00 ال لیزین  ---
فسفر قابل استفاده  --- لیزین کل  0.70
DCP  .080 متیونین  0.05
MER  4.50 متیونین+سیستئین  0.70
MEP  --- ترئونین  0.50
خاکستر  10.00 دی ال متیونین  ---
جیره : بقاياي كاكائو
گونه های مختلفدرصدگونه های مختلفدرصد
گوساله  0.00% جوجه  0.00%
گاو شیری  2.00% جوجه گوشتی  0.00%
گاو گوشتی  2.00% طیور والد  0.00%
بره  0.00% تخم گذار  0.00%
میش  2.00% جیره پایانی  0.00%
شیرخوارگی  0.00% جیره رشد  0.00%
جایگزین شونده شیر  0.00%    
کلمات کلیدی
بازدید 874
نویسنده