internalMaster

كنجاله كلزا

كنجاله كلزا

کنجاله کلزا نیز یکی دیگر از منابع پروتئین می باشد. کنجاله کلزا منبع خوبی از متیونین، هیستیدین می باشد. این کنجاله منبع خوبی برای تغذیه گاوهای شیرده می باشد. با وجود آنکه میزان پروتئین این  کنجاله نسبت به کنجاله سویا کمتر می باشد. اما از طرفی دیگر آمینو اسید های آن به خوبی متوازن شده است. با توجه به مناسب بودن قیمت کنجاله کلزا ، این محصول می تواند جانشینی مناسب برای کنجاله سویا باشد.

کاربرد:

كنجاله كلزا به عنوان يك مكمل پروتئيني جديد و ارزان قيمت مي تواند مدنظر باشد. در حال حاضر گياه كلزا يكي از مهمترين دانه هاي روغني توليد شده در جهان مي باشد به طوري كه دانه، روغن و كنجاله كلزا پس از سويا، مقام دوم توليد جهاني را به خود اختصاص داده است. کنجاله کلزا از لحاظ اسیدهای آمینه گوگردی(اولین اسید آمینه محدود کننده و ضروری برای تولید شیر در دامها و رشد بدن در طیور و پرواربندی دامها) از کنجاله سویا غنی تر است(NRC , 1989) ولی از نظر آرژنین و فنیل آلانین ، والین و لوسین کمتر می باشد.

کلمات کلیدی
بازدید 1750
نویسنده