internalMaster

پوسته سویا

پوسته سویا

محصولی فرعی است که هنگام جداسازی پوسته و لوبیای سویا حاصل می شود. بطور طبیعی پوسته لوبیای سویا قبل از خرد شدن جدا می گردد.پوسته های حاصل بصورت پودر به فروش رسیده و یا پلت می شود.

کاربرد:

منبع خوب الیاف قابل هضم محسوب شده ،پروتئین آن در حد متوسط و سطوح انرژی آن مطلوب است.

میزان الیاف بالا ممکن است مصرف آن را محدود نماید.

آنالیز : پوسته سويا  کشور : اروپا آسيا آمريكا  رنگ : پولك يا پلت قهوه اي تا برنز

آنالیزاستانداردآنالیزاستاندارد
ماده خشک  90.00 نشاسته  5.00
پروتئین خام  11.60 قند  9.00
الیاف خام  35.00 فسفر کل  0.20
روغن(EE)  1.80 ال لیزین  0.89
فسفر قابل استفاده  0.10 لیزین کل  0.70
DCP  6.50 متیونین  0.20
MER  11.60 متیونین+سیستئین  0.35
MEP  3.70 ترئونین  0.80
خاکستر  4.50 دی ال متیونین  0.18
ميزان مصرف تقريبي در گونه هاي مختلف(درصد از جيره متراكم)
جیره : پوسته سويا
گونه های مختلفدرصدگونه های مختلفدرصد
گوساله  10.00% جوجه  0.00%
گاو شیری  25.00% جوجه گوشتی  0.00%
گاو گوشتی  25.00% طیور والد  0.00%
بره  --- تخم گذار  0.00%
میش  --- جیره پایانی  5.00%
شیرخوارگی  0.00% جیره رشد  0.00%
جایگزین شونده شیر  0.00%    

 

 

کلمات کلیدی
بازدید 2166
نویسنده