internalMaster

شلغم

شلغم

گیاه شلغم از خانواده کلم است. بر حسب سن، ریشه‌ این گیاه می‌تواند کاملا گرد و یا کمی کشیده و رنگ آن نیز از سفید تا سبز، زرد و یا ارغوانی متفاوت باشد. طعم انواع سفید و زرد آن شیرین و کمی تیز است. شلغم بومی اروپا و آسیای میانه می‌باشد. این گیاه اولین بار حدود 4000 سال پیش در خاور میانه کاشته شد. شلغم در قرون وسطی توسط اروپایی‌ها به مقدار زیاد مصرف می‌شد و بعدها توسط مهاجرین انگلیسی و فرانسوی به آمریکا برده شد. امروزه این گیاه در تمامی نقاط دنیا کشت شده و مورد مصرف قرار می‌گیرد، زیرا در هر نوع خاکی به راحتی رشد کرده و مدت ماندگاری آن نیز به نسبت زیاد است.

کاربرد:
برگ شلغم حاوی کلسیم، فولات و فسفر می باشد. شلغم منبع سرشاری از برخی ویتامین‌ها نظیر A و C است و مانع بروز برخی از بیماری‌ها می‌شود. توسط اکثر حیوانات نشخوارکننده به راحتی مصرف می شود. باید بلافاصله بعد از برداشت، مصرف شوند.

آنالیز : شلغم  کشور : اكثر كشورها بخصوص نواحي شمالي اروپا  رنگ : غده هاي گوشتي سفيد تا خاكستري 

آنالیزاستانداردآنالیزاستاندارد
ماده خشک  10.50 نشاسته  0.10
پروتئین خام  11.50 قند  55.00
الیاف خام  10.50 فسفر کل  0.30
روغن(EE)  1.00 ال لیزین  ---
فسفر قابل استفاده  0.25 لیزین کل  ---
DCP  8.50 متیونین  ---
MER  12.50 متیونین+سیستئین  ---
MEP  --- ترئونین  ---
خاکستر  6.50 دی ال متیونین  ---
جیره : شلغم 
گونه های مختلفدرصدگونه های مختلفدرصد
گوساله  20.00% جوجه  0.00%
گاو شیری  50.00% جوجه گوشتی  0.00%
گاو گوشتی  50.00% طیور والد  0.00%
بره  25.00% تخم گذار  0.00%
میش  75.00% جیره پایانی  0.00%
شیرخوارگی  0.00% جیره رشد  0.00%
جایگزین شونده شیر  0.00%    
کلمات کلیدی
بازدید 975
نویسنده