internalMaster

سیب زمینی

سیب زمینی

سیب زمینی گیاهی با نام علمی Solanum tuberosum از خانواده سولاناسه ( سیب زمینی ها ) بوده و منشا آن از آمریکای جنوبی است. در سیب زمینی مقادیر زیادی از ویتامینهای C, B2, B1,A به همراه پتاسیم ، پروتئین ، فسفر و کلسیم وجود داشته و مصرف 300گرم سیب زمینی در روز بیش از 50 درصد نیاز انسان به ویتامین C و پتاسیم را تامین می کند.

کاربرد:

هنگامی که قابل دسترس باشد برای نشخوارکنندگان خوراک خوبی محسوب می شود. حاوی انرژی خوبی بوده و سطوح نشاسته آن در حد عالی است. برای اینکه محصول از خوشخوراکی خوبی برخوردار باشد باید از مصرف سیب زمینی های فاسد و آلوده به خاک اجتناب نمود.


آنالیز : سيب زميني  کشور : اكثر كشورها  رنگ : غده هاي كامل يا قطعه قطعه شده سفيد رنگ
آنالیزاستانداردآنالیزاستاندارد
ماده خشک  20.00 نشاسته  62.00
پروتئین خام  11.00 قند  8.00
الیاف خام  4.00 فسفر کل  0.20
روغن(EE)  0.20 ال لیزین  ---
فسفر قابل استفاده  0.10 لیزین کل  0.30
DCP  8.00 متیونین  0.12
MER  13.50 متیونین+سیستئین  0.20
MEP  13.00 ترئونین  0.20
خاکستر  5.50 دی ال متیونین  ---
جیره : سيب زميني
گونه های مختلفدرصدگونه های مختلفدرصد
گوساله  0.00% جوجه  0.00%
گاو شیری  12.00% جوجه گوشتی  0.00%
گاو گوشتی  12.00% طیور والد  0.00%
بره  0.00% تخم گذار  0.00%
میش  30.00% جیره پایانی  15.00%
شیرخوارگی  0.00% جیره رشد  15.00%
جایگزین شونده شیر  10.00%    

 

 

کلمات کلیدی
بازدید 1055
نویسنده