internalMaster

یونجه

یونجه

يونجه گياهى است علفى و چند ساله که ارتفاع آن تا يک متر می‌رسد برگ‌های آن داراى سه برگچه می‌باشد برگچه هاى نوک تيز، سبز رنگ و بيضى شکل است.

كاربرد:

برای نشخوارکنندگان یک منبع خوب پروتئین، ویتامین و الیاف قابل هضم محسوب می‌گردد. کیفیت آن بالاتر از علوفه نباشد حداقل مشابه آن است. ترکیب این محصول بسته به مرحله برداشت و شرایط عمل آوری متغیر خواهد بود. میزان الیاف قابل هضم، پروتئین غیر قابل تجزیه، برخی از ویتامین‌ها و کلسیم در آن بالا است. علاوه بر این، منبعی خوب از بتا کاروتن محسوب می‌گردد.


آنالیز : يونجه کشور :اكثر كشورها به ويژه آمريكا و اروپا  رنگ : پلت هاي سبز رنگ سخت
آنالیزاستانداردآنالیزاستاندارد
ماده خشک  90.00 نشاسته  2.00
پروتئین خام  18.00 قند  6.50
الیاف خام  23.00 فسفر کل  0.30
روغن(EE)  3.00 ال لیزین  0.63
فسفر قابل استفاده  0.15 لیزین کل  0.75
DCP  12.00 متیونین  0.25
MER  10.00 متیونین+سیستئین  0.45
MEP  6.00 ترئونین  0.60
خاکستر  10.00 دی ال متیونین  0.16
جیره : يونجه
گونه های مختلفدرصدگونه های مختلفدرصد
گوساله  20.00% جوجه  0.00%
گاو شیری  30.00% جوجه گوشتی  0.00%
گاو گوشتی  30.00% طیور والد  0.00%
بره  --- تخم گذار  2.50
میش  --- جیره پایانی  0.00%
شیرخوارگی  0.00% جیره رشد  0.00%
جایگزین شونده شیر  0.00%    
کلمات کلیدی
بازدید 2356
نویسنده