internalMaster

سیلوی ذرت

سیلوی ذرت

سیلوی ذرت به عنوان یک علوفه با انرژی بالا کشت می‌گردد. میزان ماده خشک تولید شده در هر بار برداشت بسیار خوب بوده و حدود 10 تن ماده خشک در هر هکتار است. بعد از برداشت مکانیکی برگ‌های باقی مانده ذرت در زمین باعث حاصلخیزی خاک زراعتی خواهد شد.

کاربرد:

ارزش غذايي سيلوی ذرتی كه خوب عمل آوري شده باشد حدود 85 تا 90 درصد كل ارزش غذايي علوفه تازه است كه عدد قابل توجهي می‌باشد. ذخيره علوفه در سيلو و تهيه سيلوي ذرت فضاي بسيار كمي را در مقايسه با مواد خشك انباري آن در بر می‌گیرد. در ضمن با سيلو كردن علوفه، خطر آتش سوزي آن از بين می‌رود و ضريب امنيتي علوفه مورد نگهداري افزايش خواهد يافت.

در صورتي كه سيلوي ذرت به روش اصولي تهيه شده باشد، می‌توان آن را براي سال‌ها بدون آن كه آسيبي ببيند نگهداري كرد؛ ولي حداقل زمان لازم جهت باز كردن سيلو و مصرف آن در صورت عدم استفاده از افزودنی‌های بيولوژيك در حدود يك ماه می‌باشد و در صورتي كه از اين افزودنی‌ها استفاده گردد اين مدت به يك هفته تقليل می‌یابد.


آنالیز : .سيلوي ذرت  کشور :  بسياري از كشورها بخصوص فرانسه هلند و انگستان بخشهايي از ولز رنگ : ماده اي اليافي قهوهاي زرد يا سبز.
آنالیزاستانداردآنالیزاستاندارد
ماده خشک  30.00 نشاسته  22.00
پروتئین خام  9.00 قند  3.00
الیاف خام  18.00 فسفر کل  0.20
روغن(EE)  3.00 ال لیزین  0.20
فسفر قابل استفاده  --- لیزین کل  0.20
DCP  6.00 متیونین  0.12
MER  11.50 متیونین+سیستئین  0.25
MEP  --- ترئونین  0.20
خاکستر  4.50 دی ال متیونین  0.10
جیره : سيلوي ذرت
گونه های مختلفدرصدگونه های مختلفدرصد
گوساله  75.00% جوجه  0.00%
گاو شیری  75.00% جوجه گوشتی  0.00%
گاو گوشتی  75.00% طیور والد  0.00%
بره  --- تخم گذار  0.00%
میش  --- جیره پایانی  0.00%
شیرخوارگی  0.00% جیره رشد  0.00%
جایگزین شونده شیر  0.00%    0.00%
کلمات کلیدی
بازدید 2318
نویسنده