چغندر علوفه ای به دلیل قابلیت هضم بالای مواد مغذی موجود در آن نسبت به سایر محصولات علوفه ای از ارزش غذایی بیشتری برخوردار است. بهترین نوع محصول ممکن است در هر هکتار 18 تن ماده خشک تولید نماید.
کاربرد:
چغندر علوفه ای یک ماده کربوهیدراته و غنی از انرژی بوده و به مصرف تغذیه نشخوارکنندگان می رسد. خرد نمودن این محصول مصرف آن را در نشخوارکنندگان خصوصا گاو افزایش می دهد. لازم است از آلودگی آن با خاک جلوگیری نمود، زیرا مصرف بیش از حد چنین محصولی ممکن است باعث ایجاد اختلالات هضمی گردد. در مواقع شدیدتر این موضوع می تواند باعث کاهش کلسیم خون و حتی مرگ شود.
آنالیز | استاندارد | آنالیز | استاندارد |
---|---|---|---|
ماده خشک | 18.00 | نشاسته | 2.00 |
پروتئین خام | 7.00 | قند | 64.70 |
الیاف خام | 6.00 | فسفر کل | 0.25 |
روغن(EE) | 0.70 | ال لیزین | 0.20 |
فسفر قابل استفاده | 0.20 | لیزین کل | 0.30 |
DCP | 6.00 | متیونین | 0.70 |
MER | 12.50 | متیونین+سیستئین | --- |
MEP | --- | ترئونین | --- |
خاکستر | 6.00 | دی ال متیونین | 0.60 |
گونه های مختلف | درصد | گونه های مختلف | درصد |
---|---|---|---|
گوساله | 10.00% | جوجه | 0.00% |
گاو شیری | 20.00% | جوجه گوشتی | 0.00% |
گاو گوشتی | 20.00% | طیور والد | 0.00% |
بره | --- | تخم گذار | 0.00% |
میش | --- | جیره پایانی | 0.00% |
شیرخوارگی | 0.00% | جیره رشد | 0.00% |
جایگزین شونده شیر | 0.00% | 0.00% |