internalMaster

چغندر علوفه ای

چغندر علوفه ای

چغندر علوفه ای به دلیل قابلیت هضم بالای مواد مغذی موجود در آن نسبت به سایر محصولات علوفه ای از ارزش غذایی بیشتری برخوردار است. بهترین نوع محصول ممکن است در هر هکتار 18 تن ماده خشک تولید نماید.

کاربرد:

چغندر علوفه ای یک ماده کربوهیدراته و غنی از انرژی بوده و به مصرف تغذیه نشخوارکنندگان می رسد. خرد نمودن این محصول مصرف آن را در نشخوارکنندگان خصوصا گاو افزایش می دهد. لازم است  از آلودگی آن با خاک جلوگیری نمود، زیرا مصرف بیش از حد چنین محصولی ممکن است باعث ایجاد اختلالات هضمی گردد. در مواقع شدیدتر این موضوع می تواند باعث کاهش کلسیم خون و حتی مرگ شود.


آنالیز : چغندر علوفه اي کشور : انگلستان ايرلند دانمارك هلند  رنگ : غده گوشتي سفيد و خاكستري
آنالیزاستانداردآنالیزاستاندارد
ماده خشک  18.00 نشاسته  2.00
پروتئین خام  7.00 قند  64.70
الیاف خام  6.00 فسفر کل  0.25
روغن(EE)  0.70 ال لیزین  0.20
فسفر قابل استفاده  0.20 لیزین کل  0.30
DCP  6.00 متیونین  0.70
MER  12.50 متیونین+سیستئین  ---
MEP  --- ترئونین  ---
خاکستر  6.00 دی ال متیونین  0.60
جیره : چغندر علوفه اي
گونه های مختلفدرصدگونه های مختلفدرصد
گوساله  10.00% جوجه  0.00%
گاو شیری  20.00% جوجه گوشتی  0.00%
گاو گوشتی  20.00% طیور والد  0.00%
بره  --- تخم گذار  0.00%
میش  --- جیره پایانی  0.00%
شیرخوارگی  0.00% جیره رشد  0.00%
جایگزین شونده شیر  0.00%    0.00%

 

 

کلمات کلیدی
بازدید 2191
نویسنده