internalMaster

پودر ماهی

پودر ماهی

پودر ماهی توسط پختن ماهی و فشرده نمودن توده پخته شده جهت خارج نمودن بیشتر روغن و آب از آن تولید می‌شود. مایع آبدار خارج شده، بعد از تغلیظ به توده فشرده شده اضافه گردیده و کل مواد خشک می‌گردند.

از نظر تغذیه ای روش خشک نمودن بسیار مهم است، زیرا خشک نمودن بیش از اندازه ممکن است به طور قابل ملاحظه ای کیفیت محصول را کاهش دهد.

کاربرد:

پودر های ماهی بیشترین استفاده را در تغذیه حیوانات تک معده ای بدست آورده‌اند. آن‌ها بیشتر در جیره های حیوانات جوان که به ویژه نیاز بالایی به پروتئین و اسیدهای آمینه دارند و برای حیواناتی که اثرات محرک رشد ناشی از عوامل پروتئینی حیوانی در آن‌ها با ارزش است، بکار می‌روند.


آنالیز : پودر ماهی  کشور : آمريكاي جنوبي و اروپا  رنگ :پودر خاكستري تا قهوه اي .
آنالیزاستانداردآنالیزاستاندارد
ماده خشک  91.00 نشاسته  0.00
پروتئین خام  73.00 قند  0.10
الیاف خام  0.50 فسفر کل  2.70
روغن(EE)  10.00 ال لیزین  3.10
فسفر قابل استفاده  2.30 لیزین کل  5.50
DCP  69.00 متیونین  1.80
MER  14.50 متیونین+سیستئین  2.70
MEP  17.00 ترئونین  2.90
خاکستر  12.40 دی ال متیونین  1.00
جیره : پودر ماهي
گونه های مختلفدرصدگونه های مختلفدرصد
گوساله  5.00% جوجه  5.00%
گاو شیری  5.00% جوجه گوشتی  5.05%
گاو گوشتی  5.00% طیور والد  5.00%
بره  5.00% تخم گذار  2.50%
میش  5.00% جیره پایانی  4.00%
شیرخوارگی  10.00% جیره رشد  7.50%
جایگزین شونده شیر  10.00%    
کلمات کلیدی
بازدید 1639
نویسنده