ویتامین E یک نام گروهی برای تعدادی از ترکیبات فعال نزدیک به هم است. هشت شکل طبیعی از ویتامین شناخته شده و بر اساس اشباع یا غیر اشباع بودن زنجیر جانبی ملکول میتوان آنها را به دو گروه تقسیم کرد. چهار ویتامین اشباع به صورت آلفا-، بتا-، گاما- و دلتا –توکوفرول و چهار ویتامین غیر اشباع به صورت آلفا-، بتا-، گاما- و دلتا –توکوتری آنول ها مشخص شدهاند.
مهمترین علامت کمبود ویتامین E تخریب ماهیچه ای است و غالباً در گاوها و بخصوص در گوسالهها، هنگامی که از آغل به مراتع بهاری انتقال مییابند رخ میدهد. کمبود ویتامین E در جوجهها ممکن است منجر به بروز تعدادی عارضه مشخص شامل تحلیل ماهیچه ای، انسفالوملاشیا و ترشح آب زیرپوستی شود.