internalMaster

پودر خون

پودر خون

خون دام‌های کشتاری که در کشتارگاها ذبح می‌شود پس از جمع آوری و خشک کردن به عنوان پودر خون مصرف می‌شود خون در بین مواد مازاد حاصله از کشتارگاه‌ها منبع خوبی از پروتئین می‌باشد. از تمام حیوانات خونگرم می‌توان پودر خون تهیه کرد. ولی معمولا خونی که در ایران از کشتارگاه‌های دام جمع آوری می‌شود از گاو و گوسفند و احتمالاً بز و شتر می‌باشد. نسبت به بقیه منابع پروتئینی از سطح اسید آمینه پایین‌تری برخوردار است.

كاربرد:

خون دام به دلیل داشتن پروتئین، خوراک خوبی برای دام محسوب می‌شود. پودر خون به رنگ قرمز مایل به قهوه ای بوده حاوی 10 تا 12 درصد آب، 55 تا 78 درصد پروتئین 1 تا 2 درصد چربی می‌باشد.

 

آنالیز : پودر خون  کشور : اكثر كشورها  رنگ : پودر قرمر تا قهوه اي
آنالیزاستانداردآنالیزاستاندارد
ماده خشک  90.00 نشاسته  0.00
پروتئین خام  83.00 قند  0.00
الیاف خام  0.00 فسفر کل  0.20
روغن(EE)  1.00 ال لیزین  ---
فسفر قابل استفاده  0.10 لیزین کل  7.00
DCP  61.00 متیونین  1.00
MER  13.20 متیونین+سیستئین  2.50
MEP  12.70 ترئونین  3.00
خاکستر  1.00 دی ال متیونین  ---
جیره : پودر خون
گونه های مختلفدرصدگونه های مختلفدرصد
گوساله  0.00% جوجه  0.00%
گاو شیری  0.00% جوجه گوشتی  0.00%
گاو گوشتی  0.00% طیور والد  0.00%
بره  0.00% تخم گذار  0.00%
میش  0.00% جیره پایانی  5.00%
شیرخوارگی  0.00% جیره رشد  5.00%
جایگزین شونده شیر  5.00%    
کلمات کلیدی
بازدید 9325
نویسنده