internalMaster

تفاله انگور

تفاله انگور

فرآورده فرعی حاصل از عمل آوری انگور است. این محصول شامل مواد باقیمانده بعد از استخراج آب انگور بوده به طور طبیعی از 60 درصد تفاله و 40 درصد دانه تشکیل شده است.

کاربرد:

محتوی انرژی قابل هضم آن مشابه کاه غنی سازی شده بود و برای حجیم نمودن خوراک‌ها مطلوب است. ممکن است میزان تانن و مس در آن بالا باشد. این ماده حاوی دیواره های سلولی قابل هضم بوده و در نتیجه میزان الیاف آن بالا و میزان انرژی و پروتئین آن پایین است.


آنالیز : تفاله انگور کشور : تمام دنيا به خصوص ايتاليا، اسپانيا، آلمان  رنگ : پودر يا پلت به رنگ سبز يا قهوه اي
آنالیزاستانداردآنالیزاستاندارد
ماده خشک  86.00 نشاسته  0.00
پروتئین خام  12.00 قند  0.00
الیاف خام  26.00 فسفر کل  0.15
روغن(EE)  4.00 ال لیزین  ---
فسفر قابل استفاده  0.50 لیزین کل  ---
DCP  --- متیونین  ---
MER  5.50 متیونین+سیستئین  ---
MEP  --- ترئونین  ---
خاکستر  10.00 دی ال متیونین  ---
جیره : تفاله انگور
گونه های مختلفدرصدگونه های مختلفدرصد
گوساله  0.00% جوجه  0.00%
گاو شیری  10.00% جوجه گوشتی  0.00%
گاو گوشتی  10.00% طیور والد  0.00%
بره 0.00% تخم گذار  0.00%
میش 5.00% جیره پایانی  0.00%
شیرخوارگی 0.00% جیره رشد  0.00%
جایگزین شونده شیر 0.00%    
کلمات کلیدی
بازدید 2952
نویسنده