خوراکی است که از آرد گندم به دست می آید. اين خوراك براى دامهاى شيرى و پرواری مناسب است. براى استفاده از اين خوراك بايد بسيار دقت كرد. زيرا اگر نان خشك كپك زده باشد، باعث مسموم شدن دامها میشود. به علاوه در دراز مدت در گاوهاى شيرى باعث ناراحتی هایی میشود.
کاربرد:
چون نانهاى خشك به طور صحيح جمع آورى نمیشوند. ممكن است در میان آنها موادی مانند تيغ، سوزن و پلاستيك وجود داشته باشد. اگر اين مواد خورده شوند، موجب ناراحتی های مختلف براى دام میشود. چيزهايى مانند ميخ يا سوزن به طور مستقیم وارد نگارى حيوان مىشوند، كمكم از ديواره نگارى مىگذرند و به قلب مىرسند. در نتیجه باعث مرگ ناگهانى حيوان میشوند. ماده هاى پلاستيكى نيز باعث بسته شدن روده هاى دام مىشوند.
آناليز:ضايعات نان كشور: انگلستان و بعضي از كشورهاي پيشرفته صنعتي رنگ: خاكستري و قهوه اي
آنالیز | استاندارد | آنالیز | استاندارد |
---|---|---|---|
ماده خشک | 68.00 | نشاسته | 26.00 |
پروتئین خام | 12.00 | قند | 7.50 |
الیاف خام | 4.50 | فسفر کل | 0.40 |
روغن(EE) | 3.00 | ال لیزین | --- |
فسفر قابل استفاده | 0.20 | لیزین کل | 0.43 |
DCP | 11.00 | متیونین | 0.25 |
MER | 14.00 | متیونین+سیستئین | 0.45 |
MEP | 16.00 | ترئونین | 0.350 |
خاکستر | 4.00 | دی ال متیونین | --- |
گونه های مختلف | درصد | گونه های مختلف | درصد |
---|---|---|---|
گوساله | 0.00% | جوجه | 0.00% |
گاو شیری | 15.00% | جوجه گوشتی | 0.00% |
گاو گوشتی | 30.00% | طیور والد | 0.00% |
بره | 0.00% | تخم گذار | 0.00% |
میش | *** | جیره پایانی | 15.00% |
شیرخوارگی | 0.00% | جیره رشد | 15.00% |
جایگزین شونده شیر | 15.00% |