internalMaster

ضایعات نان

ضایعات نان

خوراکی است که از آرد گندم به دست می آید. اين خوراك براى دام‏هاى شيرى و پرواری مناسب است. براى استفاده از اين خوراك بايد بسيار دقت كرد. زيرا اگر نان خشك كپك زده باشد، باعث مسموم شدن دام‏ها می‏شود. به علاوه در دراز مدت در گاوهاى شيرى باعث ناراحتی هایی میشود.

کاربرد:

چون نان‏هاى خشك به طور صحيح جمع ‏آورى نمیشوند. ممكن است در میان  آنها موادی  مانند تيغ، سوزن و پلاستيك وجود داشته باشد. اگر اين مواد خورده شوند، موجب ناراحتی های مختلف براى دام میشود. چيزهايى مانند ميخ يا سوزن به طور مستقیم وارد نگارى حيوان مى‏شوند، كم‏كم از ديواره نگارى مى‏گذرند و به قلب مى‏رسند. در نتیجه باعث مرگ ناگهانى حيوان می‏شوند. ماده هاى پلاستيكى نيز باعث بسته شدن روده‏ هاى دام مى‏شوند.

آناليز:ضايعات نان  كشور: انگلستان و بعضي از كشورهاي پيشرفته صنعتي رنگ: خاكستري و قهوه اي

آنالیزاستانداردآنالیزاستاندارد
ماده خشک  68.00 نشاسته  26.00
پروتئین خام  12.00 قند  7.50
الیاف خام  4.50 فسفر کل  0.40
روغن(EE)  3.00 ال لیزین  ---
فسفر قابل استفاده  0.20 لیزین کل  0.43
DCP  11.00 متیونین  0.25
MER  14.00 متیونین+سیستئین  0.45
MEP  16.00 ترئونین  0.350
خاکستر  4.00 دی ال متیونین  ---
جیره : ضايعات نان
گونه های مختلفدرصدگونه های مختلفدرصد
گوساله  0.00% جوجه  0.00%
گاو شیری  15.00% جوجه گوشتی  0.00%
گاو گوشتی  30.00% طیور والد  0.00%
بره  0.00% تخم گذار  0.00%
میش  *** جیره پایانی  15.00%
شیرخوارگی  0.00% جیره رشد  15.00%
جایگزین شونده شیر  15.00%    
کلمات کلیدی
بازدید 1907
نویسنده