internalMaster

ضایعات شیرینی پزی

ضایعات شیرینی پزی

این فرآورده‌ها معمولاً مخلوطی از نان، شیرینی، بیسکویت و حتی خمیر را در برگرفته و عمدتاً شامل موادی هستند که به دلایلی دارای کیفیتی کمتر از حد استاندارد بوده و یا اینکه به میزان بیش از اندازه تولید می‌شوند. ضایعات شیرینی پزی معمولاً از آرد، چاشنی‌ها، شکر، نمک طعام و روغن‌ها تشکیل می‌گردند و نسبت این ترکیبات بسته به دستور تهیه و نوع ماده تولیدی متغیر است.

کاربرد:

ارزش غذایی و ترکیب این محصولات بسته به اجزای متشکله آن‌ها متغیر خواهد بود. معمولا میزان انرژی در ضایعات شیرینی پزی بالا است، زیرا این محصولات حاوی مقادیر زیادی قند، نشاسته و روغن هستند که مورد اخیر می‌تواند تا 20 درصد از این ترکیبات را تشکیل دهد. ضایعات شیرینی پزی معمولا خوش خوراک هستند و اگر آسیاب شده و به صورت پودر ریز درآیند ممکن است مصرف آن کاهش یابند.


آنالیز : ضايعات شيريني پزي  کشور : اغلب كشورها  رنگ : پودر سفيد، كرم يا قهوه اي يا بخشهاي توده اي شده
آنالیزاستانداردآنالیزاستاندارد
ماده خشک  88.00 نشاسته  53.50
پروتئین خام  9.50 قند  10.00
الیاف خام  4.00 فسفر کل  0.20
روغن(EE)  11.00 ال لیزین  0.39
فسفر قابل استفاده  0.10 لیزین کل  0.40
DCP  6.10 متیونین  0.20
MER  15.00 متیونین+سیستئین  0.35
MEP  18.50 ترئونین  0.43
خاکستر  7.00 دی ال متیونین  0.15
جیره : ضايعات شيريني پزي
گونه های مختلفدرصدگونه های مختلفدرصد
گوساله  7.50% جوجه  5.00%
گاو شیری  20.00% جوجه گوشتی  7.50%
گاو گوشتی  25.00% طیور والد  10.00%
بره  7.50% تخم گذار  15.00%
میش  *** جیره پایانی  35.00%
شیرخوارگی  5.00% جیره رشد  30.00%
جایگزین شونده شیر  25.00%    
کلمات کلیدی
بازدید 1865
نویسنده