این فرآوردهها معمولاً مخلوطی از نان، شیرینی، بیسکویت و حتی خمیر را در برگرفته و عمدتاً شامل موادی هستند که به دلایلی دارای کیفیتی کمتر از حد استاندارد بوده و یا اینکه به میزان بیش از اندازه تولید میشوند. ضایعات شیرینی پزی معمولاً از آرد، چاشنیها، شکر، نمک طعام و روغنها تشکیل میگردند و نسبت این ترکیبات بسته به دستور تهیه و نوع ماده تولیدی متغیر است.
کاربرد:
ارزش غذایی و ترکیب این محصولات بسته به اجزای متشکله آنها متغیر خواهد بود. معمولا میزان انرژی در ضایعات شیرینی پزی بالا است، زیرا این محصولات حاوی مقادیر زیادی قند، نشاسته و روغن هستند که مورد اخیر میتواند تا 20 درصد از این ترکیبات را تشکیل دهد. ضایعات شیرینی پزی معمولا خوش خوراک هستند و اگر آسیاب شده و به صورت پودر ریز درآیند ممکن است مصرف آن کاهش یابند.
آنالیز | استاندارد | آنالیز | استاندارد |
---|---|---|---|
ماده خشک | 88.00 | نشاسته | 53.50 |
پروتئین خام | 9.50 | قند | 10.00 |
الیاف خام | 4.00 | فسفر کل | 0.20 |
روغن(EE) | 11.00 | ال لیزین | 0.39 |
فسفر قابل استفاده | 0.10 | لیزین کل | 0.40 |
DCP | 6.10 | متیونین | 0.20 |
MER | 15.00 | متیونین+سیستئین | 0.35 |
MEP | 18.50 | ترئونین | 0.43 |
خاکستر | 7.00 | دی ال متیونین | 0.15 |
گونه های مختلف | درصد | گونه های مختلف | درصد |
---|---|---|---|
گوساله | 7.50% | جوجه | 5.00% |
گاو شیری | 20.00% | جوجه گوشتی | 7.50% |
گاو گوشتی | 25.00% | طیور والد | 10.00% |
بره | 7.50% | تخم گذار | 15.00% |
میش | *** | جیره پایانی | 35.00% |
شیرخوارگی | 5.00% | جیره رشد | 30.00% |
جایگزین شونده شیر | 25.00% |