internalMaster

تفاله زیتون

تفاله زیتون

تفاله زیتون به عنوان یک محصول فرعی در صنعت تولید روغن به دست می‌آید. دانه های زیتون به منظور استخراج روغن موجود در آن‌ها مورد عمل آوری قرار می‌گیرد. موادی که بعد از استخراج روغن زیتون باقی می‌مانند، تفاله زیتون را تشکیل می‌دهند.

کاربرد:

کم بودن خوشخوراکی این فرآورده باعث محدودیت استفاده از آن می‌شود. میزان پروتئین آن کم تا متوسط است و از نظر مواد معدنی کمبود دارد. میزان الیاف آن بالا بوده به همین دلیل برای طیور مناسب نیست.


آنالیز : تفاله زيتون  کشور :در منطقه مديترانه، آفريقاي شمالي و بخشهايي از آمريكا و آسيا رنگ : پلت هاي قهوه اي تيره
آنالیزاستانداردآنالیزاستاندارد
ماده خشک  88.00 نشاسته  0.30
پروتئین خام  11.00 قند  0.30
الیاف خام  20.00 فسفر کل  0.10
روغن(EE)  1.50 ال لیزین  ---
فسفر قابل استفاده  --- لیزین کل  ---
DCP  8.00 متیونین  ---
MER  5.10 متیونین+سیستئین  ---
MEP  --- ترئونین  ---
خاکستر  7.50 دی ال متیونین  ---
جیره : تفاله زيتون
گونه های مختلفدرصدگونه های مختلفدرصد
گوساله  0.00% جوجه  0.00%
گاو شیری  10.00% جوجه گوشتی  0.00%
گاو گوشتی  10.00% طیور والد  0.00%
بره  0.00% تخم گذار  0.00%
میش  *** جیره پایانی  0.00%
شیرخوارگی  0.00% جیره رشد  0.00%
جایگزین شونده شیر  0.00%    
کلمات کلیدی
بازدید 2105
نویسنده