تفاله زیتون به عنوان یک محصول فرعی در صنعت تولید روغن به دست میآید. دانه های زیتون به منظور استخراج روغن موجود در آنها مورد عمل آوری قرار میگیرد. موادی که بعد از استخراج روغن زیتون باقی میمانند، تفاله زیتون را تشکیل میدهند.
کاربرد:
کم بودن خوشخوراکی این فرآورده باعث محدودیت استفاده از آن میشود. میزان پروتئین آن کم تا متوسط است و از نظر مواد معدنی کمبود دارد. میزان الیاف آن بالا بوده به همین دلیل برای طیور مناسب نیست.
آنالیز | استاندارد | آنالیز | استاندارد |
---|---|---|---|
ماده خشک | 88.00 | نشاسته | 0.30 |
پروتئین خام | 11.00 | قند | 0.30 |
الیاف خام | 20.00 | فسفر کل | 0.10 |
روغن(EE) | 1.50 | ال لیزین | --- |
فسفر قابل استفاده | --- | لیزین کل | --- |
DCP | 8.00 | متیونین | --- |
MER | 5.10 | متیونین+سیستئین | --- |
MEP | --- | ترئونین | --- |
خاکستر | 7.50 | دی ال متیونین | --- |
گونه های مختلف | درصد | گونه های مختلف | درصد |
---|---|---|---|
گوساله | 0.00% | جوجه | 0.00% |
گاو شیری | 10.00% | جوجه گوشتی | 0.00% |
گاو گوشتی | 10.00% | طیور والد | 0.00% |
بره | 0.00% | تخم گذار | 0.00% |
میش | *** | جیره پایانی | 0.00% |
شیرخوارگی | 0.00% | جیره رشد | 0.00% |
جایگزین شونده شیر | 0.00% |