سبوس برنج يک جايگزين مناسب براى غلات میباشد چرا که مقادير زيادى از اين ترکيب غذائى به عنوان يک محصول فرعى کارخانجات توليد برنج در دسترس میباشد.
كاربرد:
سبوس برنج يك فرآوري فرعي نرم، با دسترسي آسان و نسبتا گران حاصل از صنعت توليد برنج میباشد. سبوس برنج يك تركيب غذائي غني از مواد مغذي میباشد اما به علت وجود مواد ضد تغذيه اي موجود در آن، امكان استفاده از تمامي مواد مغذي موجود در آن فراهم نمیباشد. تيمارهاي شيميائي و مرطوب كردن آن تا حدودي قادر به تخريب ساختارهاي ضد تغذيه اي سبوس برنج بوده و موجب بهبود ارزش غذائي آن و برابري آن با ارزش غذائي گندم شده است.
آنالیز | استاندارد | آنالیز | استاندارد |
---|---|---|---|
ماده خشک | 89.00 | نشاسته | 25.00 |
پروتئین خام | 15.00 | قند | 2.00 |
الیاف خام | 15.00 | فسفر کل | 1.70 |
روغن(EE) | 1.00 | ال لیزین | 0.4 |
فسفر قابل استفاده | 0.30 | لیزین کل | 0.70 |
DCP | 7.50 | متیونین | 0.50 |
MER | 7.50 | متیونین+سیستئین | 0.60 |
MEP | 6.50 | ترئونین | 0.60 |
خاکستر | 12.00 | دی ال متیونین | 0.31 |
گونه های مختلف | درصد | گونه های مختلف | درصد |
---|---|---|---|
گوساله | 5.00% | جوجه | 0.00% |
گاو شیری | 20.00% | جوجه گوشتی | 0.00% |
گاو گوشتی | 20.00% | طیور والد | 5.00% |
بره | 5.00% | تخم گذار | 7.50% |
میش | *** | جیره پایانی | 5.00% |
شیرخوارگی | 0.00% | جیره رشد | 2.50% |
جایگزین شونده شیر | 0.00% |