internalMaster

سبوس برنج

سبوس برنج

سبوس برنج يک جايگزين مناسب براى غلات می‌باشد چرا که مقادير زيادى از اين ترکيب غذائى به عنوان يک محصول فرعى کارخانجات توليد برنج  در دسترس می‌باشد.

 كاربرد:

سبوس برنج يك فرآوري فرعي نرم، با دسترسي آسان و نسبتا گران حاصل از صنعت توليد برنج می‌باشد. سبوس برنج يك تركيب غذائي غني از مواد مغذي می‌باشد اما به علت وجود مواد ضد تغذيه اي موجود در آن، امكان استفاده از تمامي مواد مغذي موجود در آن فراهم نمی‌باشد. تيمارهاي شيميائي و مرطوب كردن آن تا حدودي قادر به تخريب ساختارهاي ضد تغذيه اي سبوس برنج بوده و موجب بهبود ارزش غذائي آن و برابري آن با ارزش غذائي گندم شده است.


آنالیز : سبوس برنج  کشور : هندوستان، پاكستان، جنوب شرقي آسيا، آمريكاي جنوبي، انگلستان رنگ : خوراك اليافي قهوه اي تا نقره اي
آنالیزاستانداردآنالیزاستاندارد
ماده خشک  89.00 نشاسته  25.00
پروتئین خام  15.00 قند  2.00
الیاف خام  15.00 فسفر کل  1.70
روغن(EE)  1.00 ال لیزین  0.4
فسفر قابل استفاده  0.30 لیزین کل  0.70
DCP  7.50 متیونین  0.50
MER  7.50 متیونین+سیستئین  0.60
MEP  6.50 ترئونین  0.60
خاکستر  12.00 دی ال متیونین  0.31
جیره : سبوس برنج
گونه های مختلفدرصدگونه های مختلفدرصد
گوساله  5.00% جوجه  0.00%
گاو شیری  20.00% جوجه گوشتی  0.00%
گاو گوشتی  20.00% طیور والد  5.00%
بره  5.00% تخم گذار  7.50%
میش  *** جیره پایانی  5.00%
شیرخوارگی  0.00% جیره رشد  2.50%
جایگزین شونده شیر  0.00%    
کلمات کلیدی
بازدید 1838
نویسنده