internalMaster

ملاس چغندر

ملاس چغندر

ملاس عبارت است از باقيمانده شربت چغندر قند و نيشكر كه حداكثر قند قابل تبلور آن گرفته و استخراج شده باشد.

كاربرد:

- از نظر ارزش غذايي ملاس در حدود 67% ارزش غلات را دارد و اگر با علوفه خشبي كم ارزش مخلوط شود، تقريباً معادل آن‌ها ارزش غذايي دارد.

- در تهيه غذاهاي كنسانتره، افزودن ملاس ماهيت گرد و خاكي آن‌ها را از بين مي‌برد.

- در تهيه پلت از غذاهاي آردي شكل ملاس موجب چسبندگي ذرات شده و قوام پلت را زياد مي‌كند.

- استفاده از ملاس همراه با علوفه خشبي كم ارزش موجب افزايش خوش خوراكي آن‌ها مي‌شود و در نتيجه مصرف حيوانات افزايش مي‌يابد.

- جهت كاهش گرد و غبار در جيره غذايي.

- به عنوان ماده چسبناك در تهيه پلت.

- جهت تحريك فعاليت ميكرو ارگانيسم‌هاي شكمبه.

- براي تأمين فاكتورهاي ناشناخته.

- به عنوان حامل NPN و ويتامين‌ها در مكمل‌هاي مايع.


آنالیز : ملاس چغندر کشور : بيشتر نقاط به خصوص اروپاي شمالي و امريكا رنگ : مايع چسبناك به رنگ قهوه اي
آنالیزاستانداردآنالیزاستاندارد
ماده خشک  75.00 نشاسته  0.00
پروتئین خام  7.50 قند  66.00
الیاف خام  0.00 فسفر کل  0.10
روغن(EE)  0.40 ال لیزین  0.01
فسفر قابل استفاده  0.50 لیزین کل  0.02
DCP  4.50 متیونین  0.02
MER  12.20 متیونین+سیستئین  0.03
MEP  11.30 ترئونین  0.03
خاکستر  10.00 دی ال متیونین  0.01
جیره : ملاس چغندر
گونه های مختلفدرصدگونه های مختلفدرصد
گوساله  5.00% جوجه  1.00%
گاو شیری  15.00% جوجه گوشتی  3.00%
گاو گوشتی  15.00% طیور والد  3.00%
بره  *** تخم گذار  3.00%
میش  *** جیره پایانی  4.00%
شیرخوارگی  1.00% جیره رشد  3.00%
جایگزین شونده شیر  3.00%    
کلمات کلیدی
بازدید 7289
نویسنده