internalMaster

گندم

گندم


آنالیز : گندم  کشور : اروپا و ديگر كشورهاي معتدله  رنگ : قهوه اي كم رنگ
آنالیزاستانداردآنالیزاستاندارد
ماده خشک  86.00 نشاسته  67.00
پروتئین خام 13.00 قند  4.00
الیاف خام  3.00 فسفر کل  0.35
روغن(EE)  1.80 ال لیزین  0.20
فسفر قابل استفاده  0.15 لیزین کل  0.35
DCP 10.00 متیونین  0.21
MER 13.80 متیونین+سیستئین  0.45
MEP 15.10 ترئونین  0.40
خاکستر  2.00 دی ال متیونین  0.19
جیره :گندم
گونه های مختلفدرصدگونه های مختلفدرصد
گوساله  25.00% جوجه  50.00%
گاو شیری  40.00% جوجه گوشتی  60.00%
گاو گوشتی  40.00% طیور والد  65.00%
بره  *** تخم گذار  60.00%
میش  *** جیره پایانی % 50.00
شیرخوارگی % 60.00 جیره رشد % 50.00
جایگزین شونده شیر % 55.00    

 

گیاه گندم با نام علمی Triticumspp از جمله مهم ترین غلات به شمار می‌آید. این گیاه، یک ساله و از خانواده گرامینه‌ها (گندمیان)می‌باشد و دارای دو گونه اهلی و وحشی است..

 

كاربرد:

 گندم از نظر تولید، تغذیه، تامین غذای اصلی و از نظر اقتصادی در دنیا در میان محصولات کشاورزی از اهمیت به سزائی برخوردار می باشد.تولید گندم در دنیا در درجه اول برای انسان و در درجه دوم برای تغذیه طیور، حیوانات و مصارف صنعتی می باشد.

کلمات کلیدی
بازدید 1522
نویسنده