آنالیز | استاندارد | آنالیز | استاندارد |
---|---|---|---|
ماده خشک | 86.00 | نشاسته | 67.00 |
پروتئین خام | 13.00 | قند | 4.00 |
الیاف خام | 3.00 | فسفر کل | 0.35 |
روغن(EE) | 1.80 | ال لیزین | 0.20 |
فسفر قابل استفاده | 0.15 | لیزین کل | 0.35 |
DCP | 10.00 | متیونین | 0.21 |
MER | 13.80 | متیونین+سیستئین | 0.45 |
MEP | 15.10 | ترئونین | 0.40 |
خاکستر | 2.00 | دی ال متیونین | 0.19 |
گونه های مختلف | درصد | گونه های مختلف | درصد |
---|---|---|---|
گوساله | 25.00% | جوجه | 50.00% |
گاو شیری | 40.00% | جوجه گوشتی | 60.00% |
گاو گوشتی | 40.00% | طیور والد | 65.00% |
بره | *** | تخم گذار | 60.00% |
میش | *** | جیره پایانی | % 50.00 |
شیرخوارگی | % 60.00 | جیره رشد | % 50.00 |
جایگزین شونده شیر | % 55.00 |
گیاه گندم با نام علمی Triticumspp از جمله مهم ترین غلات به شمار میآید. این گیاه، یک ساله و از خانواده گرامینهها (گندمیان)میباشد و دارای دو گونه اهلی و وحشی است..
كاربرد:
گندم از نظر تولید، تغذیه، تامین غذای اصلی و از نظر اقتصادی در دنیا در میان محصولات کشاورزی از اهمیت به سزائی برخوردار می باشد.تولید گندم در دنیا در درجه اول برای انسان و در درجه دوم برای تغذیه طیور، حیوانات و مصارف صنعتی می باشد.