چاودار با نام علمی (montanumSecale) یا همان گندم سیاه، گیاهی است از خانواده گندمیان اغلب چاودارهای زراعی دیپلوئید بوده و انواع تتراپلوئید و دیپلوئید روزبلندشان نیز موجود می باشد.
کاربرد:
محصولی با ترکیب بسیار متغیر است. وجود پوسته در این فرآورده باعث بالا رفتن میزان خاکستر میشود و لذا باید توجه داشت که میزان پوسته حداقل باشد. به طور کلی میزان انرژی و مواد معدنی این محصول در حد خوبی است.
آنالیز : چاودار کشور : آسيا و انگلستان رنگ : پودراليافي نقره اي يا قهوه اي
آنالیز | استاندارد | آنالیز | استاندارد |
---|---|---|---|
ماده خشک | 87.00 | نشاسته | 45.00 |
پروتئین خام | 11.60 | قند | 3.00 |
الیاف خام | 2.00 | فسفر کل | 0.05 |
روغن(EE) | 1.80 | ال لیزین | --- |
فسفر قابل استفاده | لیزین کل | 0.40 | |
DCP | 5.80 | متیونین | 0.20 |
MER | 13.50 | متیونین+سیستئین | 0.40 |
MEP | 13.00 | ترئونین | 0.30 |
خاکستر | 1.50 | دی ال متیونین | --- |
گونه های مختلف | درصد | گونه های مختلف | درصد |
---|---|---|---|
گوساله | 10.00% | جوجه | 2.50% |
گاو شیری | 25.00% | جوجه گوشتی | 2.50% |
گاو گوشتی | 30.00% | طیور والد | 2.50% |
بره | *** | تخم گذار | 2.50% |
میش | *** | جیره پایانی | 2.50% |
شیرخوارگی | 0.00% | جیره رشد | 0.00% |
جایگزین شونده شیر | 0.00% |