internalMaster

چاودار

چاودار

چاودار با نام علمی (montanumSecale) یا همان گندم سیاه، گیاهی است از خانواده گندمیان اغلب چاودارهای زراعی دیپلوئید بوده و انواع تتراپلوئید و دیپلوئید روزبلندشان نیز موجود می باشد.

کاربرد:

محصولی با ترکیب بسیار متغیر است. وجود پوسته در این فرآورده باعث بالا رفتن میزان خاکستر می‌شود و لذا باید توجه داشت که میزان پوسته حداقل باشد. به طور کلی میزان انرژی و مواد معدنی این محصول در حد خوبی است.

آنالیز : چاودار  کشور : آسيا و انگلستان  رنگ : پودراليافي نقره اي يا قهوه اي

آنالیزاستانداردآنالیزاستاندارد
ماده خشک  87.00 نشاسته  45.00
پروتئین خام  11.60 قند  3.00
الیاف خام  2.00 فسفر کل  0.05
روغن(EE) 1.80 ال لیزین  ---
فسفر قابل استفاده   لیزین کل  0.40
DCP  5.80 متیونین  0.20
MER  13.50 متیونین+سیستئین  0.40
MEP  13.00 ترئونین  0.30
خاکستر 1.50 دی ال متیونین  ---
جیره : ...
گونه های مختلفدرصدگونه های مختلفدرصد
گوساله  10.00% جوجه  2.50%
گاو شیری  25.00% جوجه گوشتی  2.50%
گاو گوشتی  30.00% طیور والد  2.50%
بره  *** تخم گذار  2.50%
میش  *** جیره پایانی  2.50%
شیرخوارگی  0.00% جیره رشد  0.00%
جایگزین شونده شیر  0.00%    

 

کلمات کلیدی
تعداد بازدید 618
نویسنده