پساب تقطیری مایع غنی است که بعد از اولین تقطیر در هنگام تولید برخی نوشیدنیها باقی میماند. این محصول شامل مخمر های مصرفی و اجزا محصول تخمیر نشده است. مایع جدا شده از طریق تبخیر غلیظ میشود. اگر با محصول فرعی حاصل از تقطیر و محصول خشک شده مخلوط گردد دانه های تیره تقطیری به دست میآید. در این حالت اگر دانهها مجدد به این ترکیب افزوده نشوند، اغلب به خودی خود به صورت یک خوراک مایع مورد استفاده قرار میگیرد و هم چنین میتواند با محصولاتی که قند بالایی دارند نظیر ملاس مخلوط شود.
کاربرد:
از خوشخوراکی بالایی برخوردار بوده و برای نشخوارکنندگان یک خوراک مایع مغذی محسوب میشود. مزه شور و بوی مالت دارد و در صورت استفاده در جیره دام باعث تحریک مصرف علوفه میگردد. حاوی میزان بالایی پروتئین و لیزین قابل تجزیه در شکمبه است.
آنالیز | استاندارد | آنالیز | استاندارد |
---|---|---|---|
ماده خشک | 45.00 | نشاسته | 1.30 |
پروتئین خام | 37.00 | قند | 2.80 |
الیاف خام | 0.40 | فسفر کل | 2.10 |
روغن(EE) | 0.20 | ال لیزین | 0.05 |
فسفر قابل استفاده | 1.60 | لیزین کل | 1.50 |
DCP | 28.00 | متیونین | 0.30 |
MER | 14.20 | متیونین+سیستئین | 0.80 |
MEP | 11.50 | ترئونین | 1.10 |
خاکستر | 10.50 | دی ال متیونین | 0.10 |
گونه های مختلف | درصد | گونه های مختلف | درصد |
---|---|---|---|
گوساله | 10.00% | جوجه | 0.00% |
گاو شیری | 25.00% | جوجه گوشتی | 0.00% |
گاو گوشتی | 20.00% | طیور والد | 0.005 |
بره | 0.00% | تخم گذار | 0.00% |
میش | *** | جیره پایانی | 0.00% |
شیرخوارگی | 0.00% | جیره رشد | 10.00% |
جایگزین شونده شیر | 0.005 |