جوانه مالت محصول فرعی تهیه مالت بوده و عمدتا شامل ریشه های ریز خشک شدهی غلات جوانه زده است.
این محصول شامل ریشه چه و جوانه های خشک شده است که معمولا از جو جوانه زده در طی فرآیند تهیه مالت بدست میآید.
کاربرد:
منبع خوب پروتئین با قابلیت هضم متوسط است. سطح انرژی آن در حد متوسط بوده، البته با این فرض که محصول بیش از حد خشک نگردد. خشک نمودن بیش از حد باعث کاهش قابلیت هضم پروتئین دانه میگردد. این فرآورده بسیار نرم است. به دلیل داشتن الیاف بالا و میزان انرژی متوسط، تنها در جیره های نشخوارکنندگان مصرف میشود.
آنالیز | استاندارد | آنالیز | استاندارد |
---|---|---|---|
ماده خشک | 90.00 | نشاسته | 6.00 |
پروتئین خام | 22.50 | قند | 11.00 |
الیاف خام | 13.50 | فسفر کل | 0.70 |
روغن(EE) | 2.50 | ال لیزین | --- |
فسفر قابل استفاده | 0.25 | لیزین کل | 1.30 |
DCP | 15.00 | متیونین | 0.45 |
MER | 11.50 | متیونین+سیستئین | 1.10 |
MEP | 7.50 | ترئونین | 1.00 |
خاکستر | 5.30 | دی ال متیونین | --- |
گونه های مختلف | درصد | گونه های مختلف | درصد |
---|---|---|---|
گوساله | 0.00% | جوجه | 0.00% |
گاو شیری | 15.00% | جوجه گوشتی | 0.00% |
گاو گوشتی | 15.00% | طیور والد | 5.00% |
بره | 2.50% | تخم گذار | 5.00% |
میش | 7.50% | جیره پایانی | 5.00% |
شیرخوارگی | 0.00% | جیره رشد | 3.00% |
جایگزین شونده شیر | 0.00% |