internalMaster

جوانه مالت

جوانه مالت

جوانه مالت محصول فرعی تهیه مالت بوده و عمدتا شامل ریشه های ریز خشک شده‌ی غلات جوانه زده است.

این محصول شامل ریشه چه و جوانه های خشک شده است که معمولا از جو جوانه زده در طی فرآیند تهیه مالت بدست می‌آید.

کاربرد:

منبع خوب پروتئین با قابلیت هضم متوسط است. سطح انرژی آن در حد متوسط بوده، البته با این فرض که محصول بیش از حد خشک نگردد. خشک نمودن بیش از حد باعث کاهش قابلیت هضم پروتئین دانه می‌گردد. این فرآورده بسیار نرم است. به دلیل داشتن الیاف بالا و میزان انرژی متوسط، تنها در جیره های نشخوارکنندگان مصرف می‌شود.


آنالیز : جوانه مالت  کشور : انگلستان و آمريكا رنگ : پودر يا پلت قهوه اي يا برنز
آنالیزاستانداردآنالیزاستاندارد
ماده خشک  90.00 نشاسته  6.00
پروتئین خام  22.50 قند  11.00
الیاف خام  13.50 فسفر کل  0.70
روغن(EE)  2.50 ال لیزین  ---
فسفر قابل استفاده  0.25 لیزین کل  1.30
DCP  15.00 متیونین  0.45
MER  11.50 متیونین+سیستئین  1.10
MEP  7.50 ترئونین  1.00
خاکستر  5.30 دی ال متیونین  ---
جیره : جوانه مالت
گونه های مختلفدرصدگونه های مختلفدرصد
گوساله  0.00% جوجه  0.00%
گاو شیری  15.00% جوجه گوشتی  0.00%
گاو گوشتی  15.00% طیور والد  5.00%
بره  2.50% تخم گذار  5.00%
میش  7.50% جیره پایانی  5.00%
شیرخوارگی  0.00% جیره رشد  3.00%
جایگزین شونده شیر  0.00%    
کلمات کلیدی
بازدید 991
نویسنده