دانه های ذرت برای ایجاد آسیاب مرطوب، به منظور جداسازی دانه های شکسته ریز و آرد موجود در آنها، غربال میشوند. این محصول جهت جایگزینی با ذرت کامل و یا حتی گندم و جو اقتصادی است، زیرا قبلا عمل آوری و خرد شده و به آسیاب و خرد نمودن نیازی ندارد.
کاربرد:
میزان نشاسته در این محصول بالا بوده و در نتیجه از سطح انرژی خوبی برخوردار است. در این فرآورده وجود میزان بالایی نشاسته مقاوم به تجزیه در شکمبه گزارش شده است. این محصول جهت افزایش سطح پروتئین شیر مطلوب بوده و طبق گزارشات تقریبا 30 درصد از نشاسته آن در شکمبه تخمیر نمیشود.
آنالیز | استاندارد | آنالیز | استاندارد |
---|---|---|---|
ماده خشک | 88.00 | نشاسته | 23.00 |
پروتئین خام | 26.00 | قند | 7.00 |
الیاف خام | 10.00 | فسفر کل | 0.80 |
روغن(EE) | 4.00 | ال لیزین | 1.00 |
فسفر قابل استفاده | 0.50 | لیزین کل | 1.20 |
DCP | 18.50 | متیونین | 0.45 |
MER | 14.30 | متیونین+سیستئین | 0.90 |
MEP | 11.30 | ترئونین | 1.10 |
خاکستر | 0.00 | دی ال متیونین | 0.30 |
گونه های مختلف | درصد | گونه های مختلف | درصد |
---|---|---|---|
گوساله | 10.00% | جوجه | 10.00% |
گاو شیری | 30.00% | جوجه گوشتی | 20.00% |
گاو گوشتی | 30.00% | طیور والد | 25.00% |
بره | *** | تخم گذار | 30.00% |
میش | *** | جیره پایانی | 25.00% |
شیرخوارگی | 10.00% | جیره رشد | 25.00% |
جایگزین شونده شیر | 15.00% |