internalMaster

پلت های بقایای مالت

پلت های بقایای مالت

این محصول از ریشه‌ها و جوانه های جو و بقایای الک کردن مالت در طی فرآیند تولید مالت به دست می‌آید.

میزان انرژی متوسطی داشته و اغلب به عنوان یک ماده حجیم کننده ارزان قیمت به کار می‌رود، هر چند که منبعی مناسب از پروتئین است. فرآورده ای سبک با جرم حجمی متوسط  است.


آنالیز : پلت هاي بقاياي مالت کشور : بريتانيا رنگ : پلت نارنجي تا قهوه اي با لكه هاي زرد يا سفيد
آنالیزاستانداردآنالیزاستاندارد
ماده خشک  90.00 نشاسته  16.10
پروتئین خام  24.50 قند  0.40
الیاف خام  12.20 فسفر کل  0.53
روغن(EE)  2.20 ال لیزین  1.10
فسفر قابل استفاده  3.18 لیزین کل  1.50
DCP  20.00 متیونین  0.42
MER  11.20 متیونین+سیستئین  0.70
MEP  9.60 ترئونین  0.90
خاکستر  5.30 دی ال متیونین  0.30
جیره : پلت بقاياي مالت
گونه های مختلفدرصدگونه های مختلفدرصد
گوساله  10.00% جوجه  0.00%
گاو شیری  20.00% جوجه گوشتی  0.00%
گاو گوشتی  25.00% طیور والد  0.00%
بره  *** تخم گذار  0.00%
میش  *** جیره پایانی  0.005%
شیرخوارگی  0.00% جیره رشد  0.005%
جایگزین شونده شیر  0.00%    
کلمات کلیدی
بازدید 1173
نویسنده