این محصول از ریشهها و جوانه های جو و بقایای الک کردن مالت در طی فرآیند تولید مالت به دست میآید.
میزان انرژی متوسطی داشته و اغلب به عنوان یک ماده حجیم کننده ارزان قیمت به کار میرود، هر چند که منبعی مناسب از پروتئین است. فرآورده ای سبک با جرم حجمی متوسط است.
آنالیز | استاندارد | آنالیز | استاندارد |
---|---|---|---|
ماده خشک | 90.00 | نشاسته | 16.10 |
پروتئین خام | 24.50 | قند | 0.40 |
الیاف خام | 12.20 | فسفر کل | 0.53 |
روغن(EE) | 2.20 | ال لیزین | 1.10 |
فسفر قابل استفاده | 3.18 | لیزین کل | 1.50 |
DCP | 20.00 | متیونین | 0.42 |
MER | 11.20 | متیونین+سیستئین | 0.70 |
MEP | 9.60 | ترئونین | 0.90 |
خاکستر | 5.30 | دی ال متیونین | 0.30 |
گونه های مختلف | درصد | گونه های مختلف | درصد |
---|---|---|---|
گوساله | 10.00% | جوجه | 0.00% |
گاو شیری | 20.00% | جوجه گوشتی | 0.00% |
گاو گوشتی | 25.00% | طیور والد | 0.00% |
بره | *** | تخم گذار | 0.00% |
میش | *** | جیره پایانی | 0.005% |
شیرخوارگی | 0.00% | جیره رشد | 0.005% |
جایگزین شونده شیر | 0.00% |