مقدمه:
یکی از محصولات فرعی مناسب در تغذیه گاو شیرده و گوشتی خوراک گلوتن ذرت است. این محصول به صورت خشک و مرطوب وجود داشته و دارای خصوصیات منحصر به فردی بوده که داشتن آگاهی لازم در مورد خصوصیات و انبارداری آن لازم است. آن قسمت از دانه ذرت تجارتی که پس از استخراج قسمت اعظم نشاسته، گلوتن و گیاهک یا (جنین) به روش آسیاب دانه مرطوب در تهیه نشاسته یا شربت ذرت باقیمانده. این فرآورده ممکن است حاوی عصاره ذرت تخمیر شده ویا آرد گیاهک ذرت باشد یا نباشد.
کاربرد:
کارخانجات فرآوری خوراک استفاده از محصولات فرعی در تغذیه حیوانات را پیشنهاد میکنند. از آنجایی که این محصول حاوی 20 درصد پروتئین و سطح مطلوبی از انرژی است لذا جهت کاربرد در بسیاری از جیرهها مناسب است و معمولا از قابلیت هضم خوبی برخوردار است.
آنالیز | استاندارد | آنالیز | استاندارد |
---|---|---|---|
ماده خشک | 88.00 | نشاسته | |
پروتئین خام | 21.50 | قند | 3.50 |
الیاف خام | 8.00 | فسفر کل | 1.00 |
روغن(EE) | 3.10 | ال لیزین | 0.65 |
فسفر قابل استفاده | 0.50 | لیزین کل | 0.70 |
DCP | 17.00 | متیونین | 0.50 |
MER | 12.90 | متیونین+سیستئین | 0.90 |
MEP | 9.10 | ترئونین | 0.15 |
خاکستر | 6.50 | دی ال متیونین | 0.25 |
گونه های مختلف | درصد | گونه های مختلف | درصد |
---|---|---|---|
گوساله | 15.00% | جوجه | 0.00% |
گاو شیری | 35.00% | جوجه گوشتی | 12.50% |
گاو گوشتی | 40.00% | طیور والد | 0.00% |
بره | *** | تخم گذار | 12.50% |
میش | *** | جیره پایانی | 10.00% |
شیرخوارگی | 0.00% | جیره رشد | 10.00 |
جایگزین شونده شیر | 0.00% |